Specials
Op onze krijtborden in het restaurant hebben wisselende en seizoensgebonden gerechten staan.
Op dit moment de gerechten die onze chefs met veel zorg voor u bereiden zijn:


Voorgerechten

Portobello met duxelles, mozzarella en balsamice 9,40

Gehaktballetjes in een Guinness-glace 9,80

Gegratineerde Champignons in een kaassaus met bacon, geserveerd met een stukje brood om te dippen 9,20

Lamsbitterballen met picallilymosterd 10,50

Hoofdgerechten

Boeren Snitzel geserveerd spek, ui, champignons en friet 19,30

Fish Pie ovengerecht zoals een shepherds pie maar dan met een vulling met witvis 21,50

Hazenbout geserveerd met een gevulde aardappel, gemengde groenten en een honing-portsaus 23,80

Hertenbiefstuk geserveerd roseval aardappels en calvados/bospaddenstoelen jus 24,40


Address

Van Lochemstraat 230a,
7511 PM Enschede

Contacts

Email: info@big-bellys.nl
Tel: +31 53 434 5304