Specials
Op onze krijtborden in het restaurant hebben wisselende en seizoensgebonden gerechten staan.
Op dit moment de gerechten die onze chefs met veel zorg voor u bereiden zijn:


Voorgerechten

Kippenlevertjes geserveerd met spek, ui, perzik, afgeblust in madeira 10,20

Tiny Seafood Platter met Kreeftensoep. Gerookte Forel, Rivierkreeft en Selderijsalade 12,60

Lamsham met gebakken paddenstoelen, maple syrop en toast 12,30

Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk geserveerd met knolsederijpuree, bospaddenstoelen en een calvadosjus 26,80

Varkenswangetjes geserveerd met jus, aardappelpuree en bospeentjes 23,40

Fish Pie een variatie op onze welbekende Shepherds Pie maar deze keer met Zalm, Kabeljauw en Heekfiilet 21,30

Eendenborst geserveerd met hutspot en een Grand Marnier jus 24,50


Address

Van Lochemstraat 230a,
7511 PM Enschede

Contacts

Email: info@big-bellys.nl
Tel: +31 53 434 5304