Specials
Op onze krijtborden in het restaurant hebben wisselende en seizoensgebonden gerechten staan.
Op dit moment de gerechten die onze chefs met veel zorg voor u bereiden zijn:


Voorgerechten

Geitenkaas omwikkeld met ham uit de oven. met bosvruchtenjam 9,20

Gerookte Eendenborst met een sinasappel-venkelsalade 9,80

Irish Pasties gevuld met aardappel, spinazie en geitenkaas 9,50

Hoofdgerechten

Pichana Steak met een aardappeltaart en Argentijnse kruidenboter 23,60

Kabeljauw met een kruidenkorst. geserveerd met tagliatelle en witte wijn saus 22,50

Varkenshaasspies met champigonsaus en een gevulde aardappel 22,30

Pork Stew Pie met een pittige jus 20,50


Address

Van Lochemstraat 230a,
7511 PM Enschede

Contacts

Email: info@big-bellys.nl
Tel: +31 53 434 5304