Specials
Op onze
krijtborden in het restaurant hebben wisselende en
seizoensgebonden gerechten staan.
Op dit moment
de gerechten die onze chefs met veel zorg voor u
bereiden zijn:
Voorgerechten
Kippenlevertjes geserveerd met spek, ui, perzik, afgeblust in madeira 10,20
Tiny Seafood Platter met Kreeftensoep. Gerookte Forel, Rivierkreeft en Selderijsalade 12,60
Lamsham met gebakken paddenstoelen, maple syrop en toast 12,30
Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk geserveerd met knolsederijpuree, bospaddenstoelen en een calvadosjus 26,80
Varkenswangetjes geserveerd met jus, aardappelpuree en bospeentjes 23,40
Fish Pie een variatie op onze welbekende Shepherds Pie maar deze keer met Zalm, Kabeljauw en Heekfiilet 21,30
Eendenborst geserveerd met hutspot en een Grand Marnier jus 24,50