Specials
Op onze krijtborden in het restaurant hebben wisselende en seizoensgebonden gerechten staan.
Op dit moment de gerechten die onze chefs met veel zorg voor u bereiden zijn:


Voorgerechten

Twentse Bakelever met stroop en een toastje 9,20

Gerookte Eendenborst met een sinasappel-venkelsalade 9,80

Gegratineerde Champignons in een kaassaus met bacon, geserveerd met een stukje brood om te dippen 9,20

Gerookte Zalm met spinazie en kruidenkaas 11,40

Hoofdgerechten

Chicken Mushroom Pie met een stuk stoete 21,50

Scholfilet met spinaziestampot en een witte wijnsaus 21,50

Bangers & Mash op de britse manier met een bacon-ui jus 19,20

Beenham met een honing-mosterdsaus, geserveerd met friet 18,70


Address

Van Lochemstraat 230a,
7511 PM Enschede

Contacts

Email: info@big-bellys.nl
Tel: +31 53 434 5304